officiële opening op pinksterzaterdag 2022

Vanwege de coronamaatregelen hebben we ons groenstrook-project nog geen officiële aandacht kunnen geven. Daar gaat verandering in komen: op zaterdagmiddag 4 juni tussen 2 en 4 uur zijn alle belangstellenden uitgenodigd om onder het genot van een ijsje te komen kijken naar alles wat groeit en bloeit op ons stukje grond. We zijn al druk bezig met uitzoeken welke naam bij welke struik hoort (dat was met de kale boompjes best lastig, inmiddels lukt het al aardig) en we hebben ook al een aantal boomstronken op het oog die we als krukjes gaan gebruiken. Verder hebben we een leuk adoptie-programma bedacht voor de buurtbewoners en alle andere geïnteresseerden die regelmatig hun geadopteerde stuik wat water kunnen komen geven. Mocht je zin hebben: kom dan wel bij voorkeur op de fiets, want er is niet zoveel parkeerruimte in het straatje.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply