Bloemenrand ingezaaid

Vandaag hebben we de bloemenrand ingezaaid. Eerst moesten er weidepalen besteld worden (niet geïmpregneerd, want dat is schadelijk voor het schimmelleven), daarna moesten deze op de nieuwe plaatsen de grond in. Dat betekende boren met een grondboor (gelukkig hoefde het niet met de hand, dat scheelde een hoop werk), isolatoren aanbrengen op de palen, palen plaatsen, draad spannen. Daarna de grond bewerken (deze was in de loop der jaren nogal aangetrapt door de paarden en koeien die erin hadden gelopen): cultivateren, frezen, woelen, spitten. En nu dan eindelijk zaaien. En een hoekje gaan we nog inzaaien met graan, daar komen weer andere dieren op af. We zijn erg blij met het weer dat eraan zit te komen deze week: lekker veel regen!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply